Onze producten

Wij hebben diverse producten voor uw schutting en hebben een eigen werkplaats waardoor bijna al uw wensen mogelijk zijn.

Met een betonschutting heeft u een sterke tuinafscheiding om uw tuin of werkgebied af te zetten. De betonplaten zijn eenvoudig in de betonpalen te schuiven. U zit tevens helemaal dicht en heeft dus geen doorkijk.

lees meer over betonschuttingen 

 

We hebben diverse betonpalen die geschikt zijn voor 1 of meerdere betonplaten of een combinatie van beton en hout. Onze betonpalen zijn sterk van kwaliteit en geschikt voor iedere grondsoort.

lees meer over betonpalen


 

Beton in combinatie met hout is de meestgebruikte tuinafscheiding die er is. Door de sterke kwaliteit van onze betonpalen en betonplaatjes heeft u een stevige schutting in huis. Onze betonplaten en palen zijn geschikt voor ieder type hout.

lees meer over onze beton met hout

 

schutting zettenOok kunt u bij ons terecht voor het laten zetten of plaatsen van uw schutting. Uw tuinafscheiding kan worden voorzien van beton en/of hout en is eventueel aan te passen naar eigen smaak en wensen. Ook heeft u keuze uit diverse kleuren beton zoals antraciet, grijs, geel, rood en meer. Lees hier meer over Schutting laten plaatsen

Tip: Woonachtig in Belgie, Antwerpen? Vergelijk dan altijd offertes voor uw hovenier!